Tvätt-tjänster

Våra tvätt-tjänster som vi kan erbjuda ditt företag.

 

 

 

 

 

 

 

Tvätt på rätt sätt!

 

Vi på Tvättstället har alltid jobbat för att få våra kunder nöjda och erbjuder alltid det bästa.

 

De tvätt-tjänster vi erbjuder är:

Leasing av Linne, Dukar, Arbetskläder och övriga Textiler/Skydd. Det betyder att vi tar hand om dina plagg helt. Hjälper dig inviduellt med utprovning av plagg så det passar din verksamhet. Vi Tvättar, lagar och byter ut dina plagg allt eftersom de blir slitna. Och självklart så leverar vi plaggen till dig precis i den ordning ni vill ha.

 

Äga själv är något vi förespråkar: Du som kund äger då dina plagg själv och allt vi gör är då att vi tvättar plaggen, lagar dem och leverar dem till dig. Vi hjälper dig gärna med vägledningen över vilka plagg du ska köpa in då vi har många års erfarenheter inom branschen.

 

 

Något unikt med just oss är att vi erbjuder: alltid extra leverans om det skulle vara som så att det kniper sig. Samma dag som du ringer så har du oftast plagget i din hand. Något som många av våra kunder uppskattar enormt!

 

Sedan 1 maj 2015 ingår Tvättstället i kedjan Tvättgruppen i Sverige.

Detta är något som vi är riktigt stolta över att få vara med i och hjälper oss att kunna erbjuda våra kunder ett rikstäckande utbud!

 

Läs mer om Tvättgruppen här!

 

För mer information är ni varmt välkomna till oss med era frågor. Vi hjälper gärna till med en pris offert som passar din verksamhet.

 

Tjänster vi erbjuder:

  • Leasing av plagg
  • Tvätt av plagg
  • Lagning av plagg
  • Leverans i din ordning
  • Extra leveranser då det kniper sig

Copyright © 2012. Tvättstället AB. All Rights Reserved

Kontakta oss: Info@tvattstallet.net

Tel: 0586 - 845 70